Suntem o echipa tanara, pasionata de ceea ce facem si ne straduim in mod constant sa ne depasim limitele. Cautam sa oferim calitate iar serviciile si produsele noastre reflecta acest lucru. Noi credem si demonstram ca si in Romania se pot face lucruri bune. Contactati-ne si sigur va veti convinge.

Fabricat in Romania

Fabricam uscatoarele Hestya in judetul Bihor, Romania si suntem mandri de asta. 

Calitate superioara

Uscatoarele Hestya sunt fabricate din inox rezistent la coroziune pentru o calitate si o igiena superioara. Acesta este recunoscut prin faptul ca nu schimba gustul, culoarea sau mirosul produsului. 

Deshidratoare universale

Uscatoarele/deshidratoarele Hestya sunt universale si sunt potrivite pentru deshidratarea fructelor, legumelor, ierboaselor, plantelor medicinale, pastelor fainoase si a carnii.

Gama larga de produse

Uscatoarele noastre sunt atat pentru o productie mai mica, cum ar fi 225kg de prune pe sarja cat si pentru un rulaj mai mare, cum ar fi +3800kg de prune intr-un flux semi-continuu. Avem uscatoare electrice, mixte, pe combustibil solid, pelet si gaz, cu soft de programare sau fara, mobile sau fixe, astfel incat sa-ti oferim varianta cea mai buna pentru tine. 

Suport tehnic

Faptul ca suntem fabricanti, va putem oferii suport tehnic cu privire la produsele noastre si putem interveni rapid atunci cand aveti nelamuriri. Montajul si punerea in functiune a utilajului de catre echipa noastra este inclus in pretul produsului!

Garantie si postgarantie

Suntem pregatiti sa intervenim in cel mai scurt timp in cazul aparitei unei probleme de functionare al uscatorului astfel incat pierderele dvs. sa fie minime sau deloc. Uscatoarele Hestya au garantie 12/24 luni si iti oferim si serviciu post-garantie.