Uscatoarele/deshidratoarele tip caseta fabricate de catre firma noastra sunt convective cu aer cald numite si uscatoare pe sarja potrivite pentru deshidratarea fructelor, legumelor, ierboaselor, plantelor medicinale, pastelor fainoase si a carnii.

Se numesc pe sarja fiindca camera (caseta) de uscare se incarca o singura data, produsul fiind scos in intregime dupa procesul de uscare, in asa fel, ai un proces controlat si un rezultat previzibil.

Sunt fabricate din inox rezistent la coroziune, care nu schimba gustul, culoarea sau mirosul produsului.

Capacitate orientativa de incarcare

Date tehnice

Uscator DRY 15

Uscator DRY 30

Uscator DRY 45

Panou de comanda

Uscatoarele tip caseta HESTYA DRY15/30/45 dispun de un tablou de control simplu si usor de folosit. Controlerele folosite sunt model KELD, protejate cu pin de acces la meniul de configurare.  Parametri care pot fi configurati sunt temperatura, umiditatea, ciclul de inversare a curentului de aer, timpul de lucru a uscatorului. Pentru timpul de lucru se foloseste un temporizator, care decupleaza automat uscatorul de la alimentarea cu energie electrica dupa timpul de functionare stabilit. Sistemul nu are program predefinit, parametrii necesari uscarii vor fi introduse manual. Temperatura poate fi setata pana la valoarea maxima de 80 gradeC, iar umiditatea in intervalul 0-99%. Timpul de lucru poate fi setat pana in 24 ore. Ventilatoarele principale sunt setata sa functioneze 90 minute in fiecare directie cu o pauza de 60 secunde intre schimbarea sensului de rotatie. Parametri pot fi schimbati usor accesand meniul de interfata, in cazul temperaturii, umiditatii si timpului de lucru, si complex in cazul in care se doreste modificarea timpului de intermitenta a directiei fluxului de aer cald.

Tavi de uscare

Uscatorul este livrat fara tavi de uscare. Tavile pot fi model economic confectionate din rama de lemn si plasa de fibra sau din INOX confectionate din tabla perforata din inox alimentar.

Capacitate tavite:

  • DRY15 – 42 buc
  • DRY30 – 96 buc
  • DRY45 – 128 buc

Imagini

Contact