1000x500h

Uscatorul/deshidrator HESTMOB 240ECS este conceput pentru a ridica limetele afacerii Dvs. Montat pe o semiremorca ATLAS, echipat cu centrala de aer cald pe combustibil solid + generator de curent de 5.5kw pe motorina, uscatorul HESTMOB 240ECS poate fi folosit cu usurinta oriunde este necesar, chiar in mijlocul naturii daca este cazul. De asemenea nu are nevoie de un spatiu special amenajat unde sa functioneze. Usor de transportat si de utilizat. 

Se numesc pe sarja fiindca camera (caseta) de uscare se incarca o singura data, produsul fiind scos in intregime dupa procesul de uscare, in asa fel, ai un proces controlat si un rezultat previzibil.

Sunt fabricate din inox rezistent la coroziune, care nu schimba gustul, culoarea sau mirosul produsului. Uscatoarele pot functiona pe curent (cu baterie de incalzire electrica), pe combustibil solid (lemn, bricheti, carbuni, peleti) sau mixte. Indiferent de modul de functionare ele trebuie alimentate la reteaua de energie electrica.

Capacitate orientativa de incarcare

Datorita celor doua module de uscare independente se pot usca diferite produse in acelas timp la temperaturi diferite fara a fi nevoiti sa pierdeti timpul, atat de pretios in afacerea Dvs.

Uscătorul HESTMOB 240ECS poate fi alimentat cu:

  • lemn + motorină (centrală aer cald+generator curent)
  • lemn + rețea electrică trifazică
  • rețea de curent trifazică

Sistemul dispune de iluminare interioara a tuturor compartimentelor.

Acest lucru face posibil folosirea lui in conditii optime si pe timp de noapte oriunde se afla instalat.

Uscătorul Mobil HESTMOB 240ECS este un uscător tip casetă, procedeul de uscare este convectivă cu aer cald, practic uscătorul este compus din două uscătoare total independente unul de altul. În acest fel setările sunt independente, deci și produsele ce doresc a fi uscate pot fi cu temperaturi de uscare, umiditate, timp diferite. Casetele sunt dotate cu rastel pentru tăvile de uscare. Fiecare casetă are două rânduri de cate 21 rastele. In total HESTMOB 240ECS are în componență 84 de rastele. Suprafața totală de uscare pe cele 84 de rastele este de 30mp

Date tehnice

Imagini

Contact

  • Str. Lucian Blaga nr.2, Beius, Bihor
  • 0743 374 090
  • hestyaindustry@yahoo.ro